Një familje të lumtur po kërkojnë për reklamën e re të Burger Chef, dhe atë e morën në fund. Pit, Pegi, dhe Don vërtetë dukeshin si një familje e lumtur…

Seriozisht, sa duhet të urresh vëllain për të angazhuar një ‘kampion’ të tillë në një luftë kundër xhuxhit. Sër Gregor (me histori në NFL) është një nga viganët më të…

Diçka nuk është në rregull me këtë sezon të ‘Game of Thrones’. Gjërat janë duke shkuar aq shumë mirë sa që mund të na ndodh diçka tmerruese që të baraspeshojë…

Doni po rikthehet. Por, do të përqendrohem një herë tek Megan. Njoftimi i saj me Stefaninë sikur riktheu realitetin për Donin e vjetër, edhe pse ajo xhelozia e Megan ishte…

Derisa mendoja javën e kaluar se ‘kishim mësuar shumë’ për Baleishin, vjen episodi i radhës ku mësojmë se vet ai është mjeshtri pas pothuajse çdo tragjedie që ka prekur mbretërit…

Kah po shkon Doni? Ishte një episod që na ngacmoi duke dërguar Donin teposhtë, duke e kthyer tek alkooli të cilin e vodhi nga zyra e Roxherit. E ky i…

Redaktorët e Amazon edhe këtë muaj sjellin listën e librave më të mirë për të lexuar. Të përzgjedhur për maj janë shtatë libra: ‘No Place to Hide’ nga Glenn Greenwald…

Shumë sekrete, fshehtësi mësuam në episodin e fundit. Së pari, të nisim nga vdekja e Joffrey. Duket se ka një lidhje në bashkëpunim ndërmjet Baelishit dhe Olennas. Ose vetëm një…

Pse aq lehtë? Pa asnjë fije hezitimi, vetëm me një ofshamë të lehtë Don Draper bie në fund të pusit në kompaninë që vet ndërtoi. Situatë në agjenci ishte ndër…