Së fundmi, me ‘Taken 2’ më saktësisht, disi cilësia e filmave me Liam Neeson në rolin kryesor merrte një ngjyrim të njohur si batutat me Chuck Norrisin. I vetëm karakteri…

Melissa McCarthy është e mrekullueshme në Mike&Molly. Harmonia në skenë me Billy Gardell e bën këtë serial të mrekullueshëm. Kjo harmoni mungon në pothuajse çdo film, së paku në ata…

Zoe Kazan së fundmi e kam parë në filmin ‘Ruby Sparks’, tek i cili kishte bërë edhe skenarin e filmit dhe kishte pasur rolin kryesor. Aty kishte shkëlqyer si në…

Po të veja bast jetën time në parashikimin e fituesve të Oskarëve dhe Emmy-ve, edhe po të isha mace do të isha asimiluar deri më tani. Por, fatmirësisht nuk jemi…

Që nga tentimi i Stanisit për të marrë Kingslanding nuk më kujtohet që kemi pas episod beteje në ‘Game of Thrones’. Beteja e murit, ndërmjet Rojtarëve të Natës dhe Egërsirave…

Kanë kaluar javë nga fundi i kësaj episode dhe ende e kam të vështirë të shkruaj diçka të denjë. Megjithatë do të nis me Sansën dhe Bejlishin. E bija më…

Siç tregon edhe vet titullin filmi ‘Filth’ është i mbushur me fëlliqësira. Ka nga të gjithat, skena për të rritur, narkotikë, alkool, dhunë, e deri tek halucinacionet e pështira të…