Njëzetepesë salla janë vetëm në Beograd, pa shtuar edhe 11 tjera nëpër Serbi. Pesëmbëdhjetë janë në Kroaci, nëntë në Maqedoni, e gjashtë në Mal të Zi. Të gjitha këto salla…

Disa nga kritikët e quajnë si tepër spekulativ dhe larg realitetit. Çfarë mund të jetë afër realitetit kur flet për alienët?! Njëra ndër seritë e

Herën e kaluar, më duket, pleqtë e Hollywoodit ishin në Las Vegas për tu shthurur. Kësaj radhe, me pensionet e pakënaqshme, treshja e Morgan Freeman, Michael Caine, e Alan Arkin…

Koncentrimi rreth karaktereve të çuditshme duket të jetë misioni i Craig Johnson në filmat e tij. Pasi sjell Majllon, portretizuar nga Bill Hader, tek ‘The Skeleton Twins’ (zor që e…

Fillim i mbarë për ‘National Geographic’ në botën e serive me skenar. Ka qenë një fillim jo i lehtë, por i jetësuar me plot sukses. Të futesh në një botë…