Amber Rose e cila është marr me shumë lloje të bizneseve deri tani do të provoj edhe një zeje të re. Ajo do të jetë autore e një talk-show që…

Që ky është film më ndryshe se të tjerët për super-heronjtë vërehet qysh në intron e filmit. Pos që është e veçantë, mënyra e përshkrimit të filmit në këtë intro…

Shkruan Kaltrina Hajrizi ”Life is a tragedy when seen in close-up, but a comedy in long-shot.” The Gold Rush ndoshta nuk është filmi më i mirë i Chaplinit por ai…

The Celebrity Experience (shqip: ta shijosh famën) është një program që u mundëson intërpretuesve të rinj t’i shfaqin aftësitë dhe talentet e tyre për aktrim. Ky program organizon turne botërore…