Për komunizmin dhe tentimin e ndikimit të kësaj fryme në Hollywood së fundmi kemi pasur filmin ‘Trumbo’ me Bryan Cranston. Derisa ky tregim ishte i bazuar në ngjarje të vërtetë,…

Të them të drejtën, kam qenë shumë skeptik në konvertimin e kësaj loje në film. Ndoshta për arsye se minutazhi që kam kaluar duke luajtur këtë lojë është më i…

Njëri ndër serialet më të dashura britanike për mua është ‘Dad’s Army’. Adaptimi në ekran të madh i këtij seriali televiziv ka qenë një ndër pritjet më të mëdha për…

I dini ata filmat që kanë trailerat më të mirë se sa filmin?! Triple 9 është një film i tillë.
Hajdutë, policë, vjedhin bankën, ikin në arrati

Colonia mbetet një film me një temë mjaft shqetësuese të sjell për merak në ekran filmik. Jo kushedi çfarë filmi, por megjithatë nuk dëshpëron