Armenët, tash rusët! Çfarë ka në radhë? Shqiptarët? Ky sezon i ‘Ray Donovan’ vazhdon kahun që kishte marr duke ngushtuar veprimtarinë e Ray në atë të familjes dhe shoqërisë së…

127 Hours më i butë Së pari më duhet të pranoj që nuk jam fans i madh i horrorave. Sidomos atyre mbinatyror. Por, The Shallows nuk hyn në këtë kategori…

  Për çudi, deri tashti kam parë çdo film të drejtuar nga Nicholas Stoller. Dhe ashtu si qëndrojnë punët, duket se do të vazhdoj këtë adet pasi Storks duket që…

E ardhmja është e zymtë! Kështu na e shfaq atë secili film, përfshirë edhe ata dokumentar. Ata që na shfaqin bukuri natyrore na flasin si ozoni po shpërbehet e temperaturat…

Veprat e Jane Austen, varësisht se nga kush janë adaptuar për ekran kanë rezultuar me produkte argëtuese. Mirëpo, derisa temat që shtjellohen akoma janë origjinale dhe intriguese sidomos kur marrim…