Vetëm një episod i ka mjaftuar serialit të ri në NBC, This Is Us për të siguruar sezon të plotë. Për 18 episode seriali do të përfundoj sezonin e parë,…

Billy Bob Thornton është kthyer në rolin e babadimrit ë keq. Por, për momentin vetëm me trailer. Filmi vjen në kinema me datë 25 nëntor.

Kanali FX ka rinovuar për sezonin e dytë serialiet Atlanta dhe Better Things. Të dy komeditë kanë pasur debutim të suksesshëm në shikueshmëri, sidomos në demografinë 18-49 vjeç. Nuk kanë…

Keanu Reeves vjen në filmin The Whole Truth si avokat mbrojtës i cili merr një rast familjar duke i premtuar mikes së tij të divorcuar që do të mbaj djalin…

Është shfaqur traileri i filmit Passengers që sjell Jennifer Lawrence dhe Chris Prat në një botë futuristike ku janë zgjuar para kohe. Filmi shfaqet në kinema me datë 23 dhjetor.…

Jessica Chastain është shfaqur në trailerin e dramës politike Miss Sloane. Ajo luan rolin e një lobiste që po përballet me misionin më të vështirë në karrierë. Filmi shfaqet në…

Është shfaqur traileri për punën e parë televizive të Woody Allen. Crisis In Six Scenes, do të jetë në dispozicion në VOD shërbimin e Amazon që nga data 30 shtator.…