OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në trojet shqipfolëse. Pas debutimit

Vazhdimi i tretë i ‘Thor’, ‘Ragnarok’ mbyll një vit të suksesshëm të Marvel Studios. Pas ‘Guardians of the Galaxy Vol.2’ dhe

Të dashtun, Ashtu siq ju kemi njoftu, gjatë këtyre tri netëve të maratonës do të shfaqen filma me tematikë rreth luftimit të dukurive negative në shoqëri. Për këtë temë kemi menduar…

Maniakë t’leximit do të thotë edhe Maniakë t’Dijes. Hajde ju ndihmojmë në nxënjen e dijes atyne që ma tepër kanë nevojë. Maniakë t’Leximit në bashkëpunim me organizatën e bamirësisë “Për…

‘Crash’ ndoshta është në mesin e filmave më të nënvlerësuar që kanë fituar Oskar. Por, në thelb përmban një kryqëzim historish që sfidojnë karakterin e njeriut karshi situatave që ndryshojnë…

“Zonja nga qyteti” është një film i vitit 1976, i realizuar në Shqipëri, nga Piro Milkani. Në këtë film, dy personazhet kryesore janë teto Ollga (Violeta Manushi) dhe vajza e…

Derisa shkon në Kinë për shitblerje, Matt Damon papritmas akuzohet për vjedhje. Gjatë misionit të shpëlarjes së vetit ai mëson edhe qëllimin kryesor të Murit ë Madh. Filmi shfaqet në…

Bashkë me Forest Whitaker, edhe Daniel Kaluuya, e Florence Kasumba do të jenë pjesë e filmit Black Panther. Whitaker do të luaj rolin e Zurit, Kasumba do të reprizoj Ayon…

Është shfaqur traileri i parë i filmit Fences që sjell Denzel Washnington në rolin kryesor në filmin që ka të bëj me racizmin në SHBA. Viola Davis luan rolin e…