Anulohet Devious Maids

devious maids

Kanali Lifetime ka vendosur të mos kthej për sezonin e pestë dramën Devious Maids.

Lajmi vjen vetëm disa ditë pas finales së sezonit të katërt që la disa mistere të mëdha të pazgjidhura.

Megjithatë, Evelyn dhe të tjerat në Devious Maids do të kenë edhe një sezon për të mësuar të gjitha të fshehtat dhe të pastrojnë shtëpinë njëherë e mirë.

You might also like