10 rolet e refuzuara

10 rolet e medha te refuzume nga aktore te medhenje.

1. Jack Nicholson ka refuzuar rrolin e Johnny Hooker ne The Sting (1973). Robert Redford e fitoi rrolin dhe nominimin per Oscar.

2. Paul Newman ka refuzuar rrolin e Quint ne Jaws (1975). Rroli shkoi te Robert Shaw.

3. Marlon Brando ka refuzuar rrolin e T.E. Lawrance ne Lawrence of Arabia (1962). Peter O’Toole u nominua per Oscar.

4. Al Pacino refuzoi rrolin e Marlon Brando’s ne Apocalypse Now (1979).

5. Denzel Washington refuzoi rrolin e David Mills ne Se7en (1995). Rroli shkoi te Brad Pitt.

6. Daniel Day-Lewis refuzoi rrolin Tom Hanks-it ne Philadelphia (1993). Rroli i tije fitoi Oscar.

7. Gene Hackman refuzoi rrolin e Randall Patrick McMurphy ne One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975). Jack Nicholson fitoi Oscar per ate rrol.

8. Gregory Peck refuzoi rrolin e Will Kane ne High Noon (1952). Gary Cooper fitoi Oscar per ate rrol.

9. Marlon Brando refuzoi rrolin fitues te Oscar nga Charlton Heston ne filmin Ben-Hur (1959).

10. Gary Cooper refuzoi rrolin e Rhett Butler ne Gone with the Wind (1939). Clark Gable u nominua per Oscar.

You might also like