Kuzhina

Torte të vogla me petë të fletëzuar

Receta nga Flora Ajazi Torte të vogla me petë të fletëzuar, krem pastë, dhe pemë të ndryshme. Petën e fletëzuar e ndan në forma sipas…

Seriale

Nëntori në Netflix

OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në…
Silicon Valley – Sezoni 4 (me spoliera)

Veep – Sezoni 6

Genius – Sezoni 1

House of Cards – Sezoni 5 (me spoilera)

Libra

‘Spiunia’ – Recensim

Në dhomën e ditës nuk mbajmë fotografi, piktura, apo çfarëdo…
Librat për muajin mars – sugjerime nga “Maniakë t’leximit”

“Ka kaq shumë libra dhe kaq pak kohë” – ka…
Intervistë imagjinare me J.K. Rowling

Intervistë imagjinare me J.K. Rowling nga Shkurta Januzi J.K.Rowling E…

Seriale

Nëntori në Netflix

OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në…
Silicon Valley – Sezoni 4 (me spoliera)

Veep – Sezoni 6

Genius – Sezoni 1

Muzikë

Anime

Shpesh kur i tregoj dikujt se kqyri anime vjen meniher paragjykimi, “hahaha hala po kqyrshe…

Latest Posts

Njëzetepesë salla janë vetëm në Beograd, pa shtuar edhe 11 tjera nëpër Serbi. Pesëmbëdhjetë janë në Kroaci, nëntë në Maqedoni, e gjashtë në Mal të Zi. Të gjitha këto salla…

Nje eksplorim surprizues, i sinqerte dhe i perzermert i nje storje jo-tradicionale. Her eshte ilustrim i tjetersimit te nje shoqerie ne nje realitet te mjegulluar, me shume se kurre, si…

OTT shërbimi Netflix vazhdon të sjell përmbajtje të re për të gjithë abonentët edhe në trojet shqipfolëse. Pas debutimit

Vazhdimi i tretë i ‘Thor’, ‘Ragnarok’ mbyll një vit të suksesshëm të Marvel Studios. Pas ‘Guardians of the Galaxy Vol.2’ dhe